Järjestelmän yleiskuvaus

Jäspi lto järjestelmän pääkomponentit

LTO yksikkö

Kiinteistön katolle tai ullakolla sijaitsevaan kammiohuoneeseen asennettava lämmön talteenottoyksikkö on kompakti, ilmatiivis ja tehokas Suomen oloihin suunniteltu talteenottolaite. Jäspi LTO yksikkö on Eurovent sertifioitu.

eurovent

Kytkentämoduuli

Jäspi LTO järjestelmä on tehtaalla valmiiksi koottu ja testattu. Erityisesti Jäspi LTO järjestelmiin kehitetty kytkentämoduuli nopeuttaa merkittävästi asennusta työmaalla, takaa kriittisten asennustöiden laadun ja on valmiiksi integroitu TaloTohtori etähallinta- ja valvomojärjestelmään.

Kytkentämoduulin ansiosta Jäspi LTO asennus vastaa kaukolämmön alajakokeskuksen asennusta, jolloin työmaalla tarvittavat asennustyöt koostuvat lähinnä putkien liittämisestä verkoston ja Jäspi LTO laitteiden välille. Tämä tuo kustannussäästöä asiakkaalle myös ylläpitovaiheessa ja varaosasaatavuus on taattu vuosikymmeniksi eteenpäin.

Lämpöpumppu

Jämä Star lämpöpumput mitoitetaan kiinteistön poistoilmamäärän mukaan. Yhden lämpöpumpun teho on välillä 24 - 60 kW, ja lämpöpumppuja voidaan kytkeä sarjaan aina 540 kW:iin asti.

Lämpöpumpussa on helppokäyttöinen värinäyttö, korkea lämpökerroin (COP 4.35, 0/35 °C), hiljainen käyntiääni sekä kylmäaineen määrä aina alle 3kg per kompressoriyksikkö, jolloin lakisääteistä vuositarkastusta ei tarvita.

Varaaja(t)

Jäspi LTO järjestelmässä varaajia käytetään käyttöveden esilämmitykseen. Varaajat ovat varustettu käyttövesikierukoilla, jolloin ei ole riskiä legionella-bakteerin muodostumisesta. Varaajien koko ja määrä mitoitetaan kohteen käyttöveden kulutuksen perusteella.

TaloTohtori

TaloTohtorin ohjaama etähallinta- ja valvonta-järjestelmä sekä asiantuntijapalvelut pitävät huolen, että suunnitellut säästöt toteutuvat koko elinkaaren ajan ja laitteiston elinikä on mahdollisimman pitkä.
Talotohtori palvelun tuottaa Enermix Oy.

Ota Yhteyttä!